Voorraad

 

De voorraad van onze tuinmeubelen en tuinmeubel accessoire(s) varieert continu. In het hoogseizoen proberen wij de voorraad zo groot en breed mogelijk aan te bieden, zodat jij de meeste keuze hebt en er ook direct uitgeleverd kan worden. Hierdoor kunnen wij bij sommige producten binnen 12 uur al bezorgen. Dit is niet bij elk product het geval, maar dit staat vaak duidelijk aangegeven bij het product.

 

85% binnen 3 werkdagen in huis

 

Ons assortiment is groot, maar zeker 85% van ons assortiment heb je al binnen 3 werkdagen in huis. Zo vindt je bijvoorbeeld ook veel producten met vóór 12:00 besteld de volgende werkdag geleverd.

 

Product voorraad

 

Onze voorraad staat op meerdere locaties en bij meerdere leveranciers. Wij proberen altijd de actuele voorraad online te plaatsen. Jij kunt er dan ook vanuit gaan, als het product te bestellen is, dat de verwachte levertijd die bij het product staat, kloppend is.

Echter soms wilt het zo zijn dat de actuele lijst niet kloppend is, waarbij er een voorraadverschil is. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij jou hier over. Je mag dan altijd annuleren, waarbij het geld direct retour wordt geboekt, of je kunt een goed alternatief kiezen welke gelijk is aan jou eerdere order.

 

Product uitverkocht

 

Is een product uitverkocht, dan betekent dit niet altijd, dat deze niet meer te bestellen is. Neem dan even per mail of per telefoon contact met ons op, dan kunnen wij kijken of dit product weer opnieuw in voorraad komt.

Mocht hij inderdaad helemaal uitverkocht zijn, dan kunnen wij ook helpen met het vinden van een vergelijkbaar alternatief.

 

Showroom voorraad

 

Onze showroom is te klein om alle duizenden producten te tonen, welke wij online hebben staan. Mocht je specifiek langs willen komen voor 1 type model, informeer dan of dit in de winkel staat of dat er een vergelijkbaar model in de showroom staat, waar je naar kan komen kijken.

Standaard informatie