Laagste prijs garantie

Wij houden altijd onze concurrenten goed in de gaten en daar stemmen wij onze prijzen automatisch op af. Door onze grote inkoopvoordelen kunnen wij deze garantie bieden. Mocht u toch elders een lagere prijs zien, meldt dit aan ons, vóór u bij ons de bestelling plaatst. Wij kijken dan of wij hierin mee kunnen gaan. Hierbij moet het voldoen aan de onderstaande voorwaarden.

Exact hetzelfde product

Het product moet exact hetzelfde zijn. Dit zullen wij voor u controleren. Mocht het niet exact hetzelfde zijn, dan zullen wij onderbouwen waarin het product verschilt.

All in prijzen

Het moet hier gaan om complete prijzen, dus inclusief, btw, verzending en eventuele andere bijkomende kosten. Bij veel concurrenten worden in het bestelproces nog extra verzendkosten gerekend. Ook moet het om de hele bestelling gaan en niet om slechts 1 product uit uw bestelling.

Online bewijs

U moet het online kunnen bewijzen en het moet ook online te bestellen zijn bij een webwinkel. Het is dus niet mogelijk om winkelprijzen te vergelijken met onze online prijzen.

Nieuwe producten

Het gaat hierbij altijd om nieuwe producten, welke nieuw in de verpakking zitten. Wij kunnen niet mee gaan als het product wordt vergeleken met een tweedehands product of een retour product of een product welke uit de verpakking is of een showroommodel of een andere dergelijk product wat door “omstandigheden” in prijs gedaald is.

Nederland

Wij verzenden alles vanuit Nederland, dus wij vergelijken altijd de Nederlandse prijzen. Woont u bijvoorbeeld in België, dan vergelijken wij het met de Nederlandse prijs + de verzendkosten naar België. Wij vergelijken het dan niet met Belgische online aanbieders.

België

Belgische comsument verwijs ik door naar Loungeset.be of Designmeubelen.be. Op deze webwinkels vindt u de aangepaste prijzen, voor onze Belgische consumenten.

Tijdspad

U moet vóór uw bestelling aangeven, dat u gebruik wilt maken van de laagsteprijs garantie. Achteraf is niet mogelijk, omdat het product al reeds is verwerkt in het magazijn of misschien al bij u thuis staat. Wilt u het daarom retour sturen of annuleren, houdt u dan rekening met de retourkosten: KLIK HIER.

Tijdelijke aanbiedingen, acties, outlet, uitverkoop

Gedurende het jaar zijn er ook tijdelijke acties bij concurrenten. Dit kan een gerichte actie zijn op 1 of meerdere producten welke 1 a 2 weken geldig is of het kan een uitverkoop zijn. Bij een uitverkoop is de voorraad schaars, en door deze laatste paar producten extra goedkoop te prijzen, hopen ze er sneller vanaf te kunnen. Dit telt dan niet mee. Ook moet het product direct te koop zijn, zonder levertijd.

1 wederpartij

Koop je 4 producten, welke bij 4 verschillende websites per individueel product goedkoper zijn, dan kiezen wij maar 1 partij uit. Je mag kiezen welke concurrent en welk product wij moeten meenemen in de vergelijking. Het is dus niet mogelijk om:

  • Voor product 1 concurrent A te kiezen.
  • Voor product 2 concurrent B te kiezen.
  • Voor product 3 Concurrent C te kiezen.