Bezorgopties

Wij proberen al onze producten op de meest efficiënte manier te versturen, zodat wij je ook een scherpe prijs kunnen aanbieden. Zo worden kleine pakketten per Postnl verstuurd en de grotere met een externe leverancier.

Standaard bezorgafspraken

De levertijd van jouw bestelling staat altijd vermeld op de productpagina. Je kunt er vanuit gaan dat dit de levertijd van je product is. Wij bezorgen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Wenst je een levering in het weekend te krijgen, dan zullen wij dit apart moeten aanvragen. Een weekend levering is duurder, hier  zitten extra kosten aan verbonden.

Afwijkende bezorgopties

Mocht je willen afwijken van de standaard verzendopties, dan is dat vaak mogelijk. Hieronder veel voorkomende vragen over afwijkende bezorgopties, met daarbij het antwoord.

Bezorgen op een specifieke tijd/ datum/ week/ maand

Wanneer je dit vooraf aangeeft, dan kunnen wij hier vaak rekening mee houden.

Specifieke tijd: Dit is wel moeilijk. Is dit noodzakelijk, dan zullen wij een koerier moeten inschakelen. Hier geldt een speciaal transporttarief voor. Dit zouden wij dan aan je moeten doorberekenen.

Specifieke datum: In Nederland is dit vaak goed mogelijk, echter maken wij niet de planning van de transporteur. Voor België en overige landen, is dit iets lastiger omdat er niet dagelijks op België en overige laden wordt gereden.

Mocht een specifieke datum wenselijk zijn, dan willen wij dit wel voor je organiseren. Mocht dit met onze reguliere transporteur kunnen, dan is het transport gratis. Mocht er speciaal transport georganiseerd moeten worden, dan worden deze extra kosten in rekening gebracht. Uiteraard wordt je hiervan vooraf op de hoogte gebracht.

Mocht je lang van te voren deze wens kenbaar maken, dan is regulier transport vaak goed in te plannen.

Specifieke week: Dit moet geen probleem zijn. Geef dit duidelijk aan bij ons en wij zorgen dat het dan geleverd wordt.

Specifieke maand: Dit moet geen probleem zijn. Geef dit duidelijk aan bij ons en wij zorgen dat het dan geleverd wordt.

Bezorgen op een speciale plek

Ga er vanuit dat je bestelling wordt bezorgd tot de eerste deurdrempel. Woon je in een appartement of flat, dan betekent dit dat ze bezorgen bij de ingang van de begane grond. Dit heeft te maken met eventuele schade die kan ontstaan in het gebouw. Hiervoor zijn chauffeurs niet verzekerd. Een tweede punt is eventuele blessures of ongelukken die kunnen ontstaan. Als een chauffeur iets de trap op moet tillen, is de kans aanwezig dat hij/ zij door zijn rug gaat en vervolgens tijdelijk niet meer kan en mag werken.

Flat, appartement of slecht ter been

Woon je in een flat, appartement of je bent slecht ter been, zorg er dan voor dat er hulp aanwezig is om jouw bestelling in ontvangst te nemen of dat het tijdelijk beneden kan blijven staan, totdat die sterke buurman er is om te helpen.

Mocht dit niet mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen eventueel in overleg met de transporteur nog iets voor je betekenen.

Zware producten

Producten zoals parasolvoeten van 30 kg of zwaarder zijn vaak lastig te vervoeren. Onze transporteur heeft vaak een steekwagen of palletwagen waarop dit vervoerd wordt. De chauffeur mag het product verder niet tillen, dus bij dit soort producten moet je rekening houden dat je eventueel hulp ingeschakeld om te tillen.

TIP: Bestelt je een zware parasolvoet van 80 kg of zwaarder, welke op een moeilijke plek moet komen te staan. Bel een lokaal verhuisbedrijf, voor hun is het minder dan 15 minuten werk om je product op de plaats te krijgen. Het kost waarschijnlijk tussen de € 25,- a € 50,-, maar je bent er denk ik erg geholpen mee.