Bestelling volgen

Alle bestellingen die wij versturen, worden verstuurd via o.a. Postnl, EmensHNF, Hoekstra transport of Dachser etc. Afhankelijk wat je besteld en hoe groot het product is, zal hier de best passende transporteur voor worden ingeschakeld. Elke transporteur communiceert anders, hieronder vindt je de communicatie die je kunt verwachten.

Kleine pakketten 100x50x50 cm

Pakketten tot 100x50x50 cm worden over het algemeen altijd met Postnl.nl verstuurd. Hierbij ontvangt je van PostNL.nl een mail met je track trace code, zodra het pakket gescand wordt. Hierna kun je op Postnl.nl je pakket volgen en eventueel een bezorg wijziging kunnen doorgeven.

  • Track & trace via mail.

EmensHNF

EmensHNF bezorgt enkele tuinmeubelen merken van ons. Zij bellen je altijd vooraf om een bezorgafspraak te maken. Mocht je niet opnemen, dan sturen h. Het is dus belangrijk dat je deze afgeluisterd, als heeft besteld. Tevens zullen zij je een mail sturen of een sms.

  1. Bellen.

  2. SMS of mail.

Bezorging komt niet goed uit:
Komt de bezorging niet uit? Neem dan direct contact op via de de contactgegevens in de sms of e-mail die je hebt ontvangen van de transporteur en neem contact met ons op.

Hoekstra transport

Hoekstra transport bezorgt alle Garden Impressions tuinmeubelen. Zij sturen je altijd de avond voor levering een e-mail met daarin de bevestiging dat je jouw bestelling gaat ontvangen. Tevens krijg je op de dag van de levering een sms met daarin een meer specifiek tijdstip van bezorgen. Bijvoorbeeld tussen 12:00 en 14:00.

  1. E-mail.

  2. SMS of mail.

Bezorging komt niet goed uit:
Komt de bezorging niet uit? Neem dan direct contact op via de de contactgegevens in de sms of e-mail die je hebt ontvangen van de transporteur en neem contact met ons op.

Dachser

Alle bestellingen buiten Nederland en België worden georganiseerd door Dachser transport. Wij zullen je berichten zodra het transport ons magazijn verlaat, waarna het enkele dagen daarna bij je bezorgt wordt. Je kunt zelf communiceren met Dachser, als je wilt weten op welke dag er bezorgd gaat worden. Helaas is het niet mogelijk om op 1 specifiek tijdstip of dag te bezorgen.

Bezorgen op 1 specifieke dag of tijdstip

De planning van de transporteur maken wij zelf niet, maar wij kunnen wel voorkeuren doorgeven, waarbij ze hier rekening mee proberen te houden. Dit wilt niet zeggen, dan dit ook altijd gaat lukken. Mocht dit belangrijk zijn, dan moet je dit altijd vooraf duidelijk aangeven bij ons.

Specifiek op 1 dag

Als je ruim vooraf aangeeft dat je op 1 specifieke dag geleverd wilt krijgen, dan is dit goed te plannen en is hier vaak goed rekening mee te houden.

Specifiek op 1 tijdvak

Wil je op 1 specifiek tijdstip (bijvoorbeeld 13:00) geleverd willen krijgen, dan zal hier een koerier voor ingeschakeld moeten worden. Wij zullen voor je dan een koeriers tarief opvragen.