• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Accessoires

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Loungeset accessoires

Tuinmeubelenonline.be biedt u een totaal pakket aan, zodat u zorgeloos kunt genieten. Hier zijn onze accessoires op afgestemd. Zo hebben wij een prachtig assortiment aan parasols die er voor zorgen dat u lekker in de schaduw kunt zitten. Maar ook wanneer de zon minder schijnt en het wat kouder wordt, hebben wij verschillende vuurkachels, vuurtafels, vuurschalen of vuurkorven die u warm kunnen houden.

Parasols

U vindt bij ons een uitgebreide parasol collectie met daarbij bijpassende voeten zodat uw parasol stabiel kan staan. Doordat wij parasols uit verschillende prijsklassen hebben vindt u altijd wel een parasol die binnen uw budget valt. De zweef parasol is momenteel erg populair. Doordat de stok aan de zijkant zit creeer je een vrije ruimte onder de parasol waar je een mooie tuinset onder kan zetten.

Terrasverwarming

Voor de echte buitenzitter hebben wij terrasverwarming. Zo kan u het hele jaar door van uw tuin genieten. Het zorgt voor sfeer en warmte, zo kunt u tot laat in de avond en zelfs in de winter prima buiten zitten.

Opbergbox

Een opbergbox is de plek voor uw loungeset kussens. Een loungeset accessoire die uw loungeset helemaal compleet maakt. Wij bieden verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel een bijpassende kussenbox te vinden is. Onze opbergboxen zijn mooi en passen goed bij een sfeervol terras.  Het voorkomt een rommelige uitstraling en zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw kussens behouden blijft.

Plantenbakken

Kleed uw terras aan met een aantal mooie plantenbakken. Door het prachtige wicker en de strakke uitstralingen van de plantenbakken weet u binnen een handomdraai uw terras meer sfeer te geven. Varieer met grote ,kleine, hoge en lage plantenbakken om meer volume en diepte te creëren. Maak het gezellig en knus met een aantal mooie planten en breng met plezier vele leuke uren door op uw terras.